sâmbătă, 24 iunie 2017

Prevenirea si combaterea soarecilor de casaSoarecii pot fi de diferite specii, iar prezenta lor este asociata intotdeauna cu mediile intretinute necorespunzator, unde acestia se pot dezvolta in voie. Totusi, soarecii isi pot face aparitia in case, subsoluri sau gospodarii pentru ca acestea reprezinta niste spatii unde au acces la hrana si conditii bune, precum umezeala, intuneric si nu numai. Cu alte cuvinte, este esentiala asigurarea unui mediu cat mai curat, dar si pastrarea surselor de hrana in recipiente bine sigiliate pentru a nu emana miros.

Prevenire

Specialistii recomanda ca orice spatiu sa fie cat mai curat intotdeauna, fie ca este vorba despre o gradina, o curte, o casa, un apartament si nu numai, iar gunoaiele sa fie tinute doar in tomberoane cu capac. De asemenea, si umezeala reprezinta o atractie pentru soareci, motiv pentru care este important sa se asigure un mediu fara un grad ridicat de umiditate.

Pe cont propriu

Multe persoane apeleaza la solutii proprii pentru a eradica prezenta soarecilor, insa aceste proceduri sunt rareori eficiente, astfel ca problema nu este remediata in totalitate. In comert sunt disponibile diferite tratamente ce pot fi aplicate, incepand de la granule, capcane, dar si geluri speciale, iar acestea sunt alese in functie de nevoi.

Eficienta

Totusi, este mult mai eficient, dar si mai sigur sa se apeleze la serviciul de deratizare soareci de casa deoarece specialistii dispun de cele mai moderne echipamente si au la dispozitie substante care nu sunt accesibile pentru persoanele fizice, fiind mult mai concentrate. In plus, pe aceasta cale se elimina si riscul intoxicarii oamenilor sau animalelor de companie, iar intreaga suprafata este mult mai usor de controlat. Pentru ca substantele sunt alese pentru fiecare specie de rozatoare, acestea au garantia ca sunt eficiente, dar sunt folosite si in cele mai potrivite medii, adaptate la fiecare situatie in parte. Cu alte cuvinte, serviciul de deratizare soareci de casa este recomandat inca de la primele semne ale prezentei rozatoarelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu