joi, 23 februarie 2017

Rochiile de club vor fi mereu in trend

Cu ajutorul magazinelor online, astazi putem gasi numeroase modele de rochii de club la preturi avantajoase si realizate din materiale calitative ce va vor evidentia silueta, insa pentru majoritatea doamnelor si domnisoarelor decizia este una extrem de dificila, iar acelasi lucru se intampla si celor care isi doresc sa ofere in dar persoanei apropiate un astfel de articol vestimentar.

De cele mai multe ori culoarea este cea care va atrage privirile, fiind de altfel si un factor foarte important, insa nu ar trebui va lasati condusi numai de acest aspect, ci sa aveti multe altele in vedere penru a fi siguri ca ati ales modelul potrivit.




Forma rochiei

Unul dintre cele mai discutate aspecte este forma rochiei, mai precis, daca aceasta se aseaza pe bine pe o femeie mai slaba, cu forme, inalta, scunda sau cu alte caracteristici particulare. Prin urmare, nu puteti afla acest lucru decat informandu-va bine de pe site-urile de specialitate, pentru ca la final sa probabati rochii de club despre care v-ati format deja o idee. Nu va feriti de modelele stramte pe corp si de asemenea, incercati pe cat posibil anul acesta sa purtati acele piese vestimentare largi si voluminoase, chiar daca aveti o silueta perfecta.




Culorile si imprimeurile rochiei

Daca in 2016 au fost in trend culorile mai mult basic, in 2017 trebuie sa aveti in vedere ca verdele si galbenul ar trebui sa fie neaparat prezente in garderoba dumneavoastra, chiar daca nu in nuante aprinse. De asemenea, catifeaua este potrivita cam pentru orice culoare, atat timp cat este accesorizata corespunzator, iar acest lucru presupune o accesorizare minima, creata din doua - trei combinatii pe bijuterii. In plus, la capitolul imprimeuri, dantela ramane in top, in timp ce insertiile din imitatie de piele de sarpe sau crocodil sunt perfecte, mai ales la o rochie cu corset.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu