miercuri, 21 decembrie 2016

Alegerea potrivita pentru papuci barbati



Nu numai femeile petrec cateva ore in alegerea pantofilor preferati, ci si barbatii, care in ziua de azi sunt mult mai preocupati de infatisarea si imbracamintea lor, iar o miscare foarte inspirata este optarea pentru magazinul online Gianni, intrucat totul se desfasoara cu usurinta si in doar cateva minute pot fi vizualizate cateva zeci de perechi de papuci barbati. Modelele sunt variate, fiind destul de usor sa se gaseasca ceva pe gustul tuturor, insa poate ca cel mai important este faptul ca incaltamintea e confectionata din cele mai bune materiale, de regula piele obisnuita sau piele intoarsa, ce poate fi intretinuta fara foarte mari probleme.



De stiut
Se spune ca oricine ar trebui sa aleaga papuci barbati care se potrivesc restului tinutei, fiind de preferat ca acestia sa fie mai inchisi la culoare decat pantalonii. Cu toate ca regula nu impune ca sosetele sa se asorteze pantofilor, aceasta este totusi o idee inspirata, iar sosetele ar putea fi comparate cu o cravata, fiind o pata de culoare ce intregeste tinuta. De asemenea, daca se poarta o curea, aceasta ar trebui sa se potriveasca cu incaltamintea, bineinteles, cu exceptia celor foarte colorate. 




Pentru blugi
Se poate purta aproape orice culoare si orice stil de papuci barbati, insa ar trebui evitati cei foarte luciosi, care au fost ganditi pentru evenimente mai speciale. De la ghete, la pantofi sport, sandale sau mocasini, toate se potrivesc de minune la blugi, astfel ca nu ramane decat sa se aleaga un tricou sau o camasa potrivita stilului optat. De exemplu, un tricou polo s-ar potrivi mai bine cu niste mocasini, in timp ce tricourile sunt ideale pentru pantofii sport, iar camasile colorate merg foarte bine cu sandale. Gianni le are pe toate, fiind foarte usor sa se gaseasca si sa se comande perechea de papuci preferata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu